Special Repairs

Beschadigd leer repareren?

Kent u dat? Een minuscuul klein gaatje in uw lederen of kunstlederen bankstel, bureau- of autostoel? Of een beschadigd dashboard of deurpaneel in de auto, veroorzaakt door inbraak? En wat denkt u van die kleine schroefgaatjes die achterblijven wanneer een carkit gedemonteerd is? Allemaal kleine irriterende beschadigingen waarvoor het te duur is om een compleet nieuwe bekleding aan te brengen. Alweer biedt Koning Special Repairs uitkomst!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie! Ook bent u van harte welkom om bij ons langs te komen!

 

Uniek reparatiesysteem

Wij beschikken namelijk over een uniek reparatiesysteem waarbij de structuur van het leer wordt gekopieerd. Met vloeibaar leer wordt het ontbrekende materiaal (bijvoorbeeld van het brand- of schroefgat) aangevuld. Vervolgens wordt de juiste kleur aangebracht en is de oude beschadiging nagenoeg onzichtbaar weggewerkt.

Het toegepaste procédé is al jaren beproefd voor verzekeringsmaatschappijen, schadebedrijven en schade-experts. En wat denkt u, wie repareert al die beschadigde treinbanken? Juist, ook voor de Nederlandse Spoorwegen biedt Koning Special Repairs uitkomst. Mocht u overigens uw lederen stoel of bank een ander kleurtje willen geven dan doen wij dat ook graag voor u.