Cabrioletkappen

Cabriokap herstofferen?

Is uw cabriokap beschadigd door bijvoorbeeld vandalisme, is hij toe aan vervanging of moet uw cabriokap volledige gerestaureerd worden? Koning Special Repairs is specialist in het vervangen van cabriokappen van alle merken auto’s, modern en klassiek. Kies bij het vervangen van een cabriokap niet voor de goedkoopste maar voor de beste want daarmee voorkomt u dat u snel weer kosten moet maken voor een nieuwe cabriokap. Wij kunnen u vrijblijvend informeren en adviseren over de kleur en materiaal keuze van uw cabriokap. Wij nodigen u dan ook graag uit bij ons in Veendam.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie! Ook bent u van harte welkom om bij ons langs te komen!

 

Hemelbekleding

De hemel van uw moderne of klassieke auto opnieuw bekleden? In de loop der jaren kan de hemel zich loslaten, worden vuil of begint te slijten. Door het herbekleden van de hemel krijgt uw auto weer een mooie strakke uitstraling. Bij Koning Autobekleders bent u op het juiste adres en helpen u dan ook graag verder met uw project

Kaphoes & Tonneau cover

Als uw kap geopend is kan vuil gemakkelijk in de plooien van de kap komen. Door de cabriokap af te dichten met een kaphoes kunt u dit gemakkelijk voorkomen. Ook het staat natuurlijk verzorgd op uw cabrio!
Tonneau covers horen voornamelijk bij oudere Engelse sportwagens, maar wij kunnen ze ook op maat maken voor andere cabrio’s.

Koning Special Repairs is specialist in het vervangen van cabriokappen van alle merken auto’s, modern en klassiek. Kies bij het vervangen van een cabriodak niet voor de goedkoopste maar voor de beste want daarmee voorkomt u dat u snel weer kosten moet maken voor een nieuwe cabriokap.

Koning Special Repairs geeft u maar liefst vier jaar schriftelijke Bovag garantie op alle cabrioletkappen. Wilt u weten wat uw nieuwe cabriokap gaat kosten? Bel (0598 – 632999) of mail ons zodat we samen de beste oplossing kunnen kiezen.