Autostoffering

Autostoelen bekleden?

Bent u uitgekeken op uw autostoelen of zelfs over uw complete interieur? Koning Autobekleders al ruim 25 jaar een begrip in de regio!

Uw autostoelen hebben door de jaren heen aardig wat te verduren, bij intensief gebruik ziet uw interieur er niet zo mooi meer uit. Uw interieur vertoont verschillende gebruikerssporen, denk hierbij aan instapschade of uw autostoelen beginnen te slijten. Ook voor uw geliefde klassiekers zijn wij u graag van dienst! Koning Autobekleders heeft de nodige vakkennis en expertise in huis om uw autostoelen weer een nieuw leven in te blazen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie! Ook bent u van harte welkom om bij ons langs te komen!

 

Ergonomisch zitcomfort

Koning Special Repairs op de bres voor ergonomisch verantwoord zitcomfort. Met het zitcomfort is het helaas in veel auto’s droevig gesteld. Vooral langere autoritten zijn voor bestuurder en passagiers dikwijls geen pretje.

Slechte autostoelen zijn zoals bekend een frequente oorzaak van chronische rugklachten. Dit euvel is zowel bij nieuwe als oudere auto’s geen zeldzaamheid. Vooral bij bedrijfswagens wordt door de fabrikant omwille van een concurrerende prijsstelling heel vaak fors bezuinigd op de kwaliteit van stoelen en banken. Het is geen wonder dat ARBO-diensten zich tegenwoordig dan ook sterk maken voor ergonomisch verantwoord zitcomfort in auto’s

Scheel ergonomische stoel

Recaro ergonomische stoel

Wist u bijvoorbeeld dat de rugleuning, de zitting, de vering en de instelmogelijkheden – dit alles om rugklachten te voorkomen – doorgaans drastisch kunnen worden verbeterd en aangepast aan de moderne ergonomische eisen en specifieke lichaamskenmerken? Zo ook zijn er tal van eenvoudige mogelijkheden om de kwaliteit van bestaande standaard stoelen te verbeteren, of deze te vervangen door speciaal-stoelen van hoogwaardige kwaliteit. Bij Koning Special Repairs kan namelijk veel meer dan u denkt en bovendien….tegen alleszins betaalbare prijzen. Om u optimaal van dienst te zijn en u onafhankelijk te kunnen adviseren zijn wij dealer van Recaro en Scheel Autostoelen. De Scheel fauteuil leveren wij ook als bureaustoel met de multivariabele lendesteun wordt het de perfecte 24-uurs stoel. Zeer goed geschikt voor meldkamers, stuurhuizen van schepen en het gevangeniswezen.